Alanya Otele Gelen Travesti Bayanlar

Alanya full sınırsız travesti kadınlar konaklı travesti çamlıca travesti okurcalar travesti ince kum travesti Alanya otele gelen travesti bayanlar bu işi yapmaktan çok zevk alıyorlar. Bol köpüklü otelde sıcak bir gece sitemizde bulabileceğiniz en iyilerden.

 

Assasin creed Modern oyun çağında yerini çok iyi oturtmuş bir hikaye odaklı aksiyon oyunudur, oyun olmasının yanı sıra Dünya Tarihini kültürünü ve geçmişte olayları oyunun içerisine çok iyi lanse etmiş bir eğitim türüdür de ayrıca.Olay kurgusu hikayesi tamamen Dünyamızdaki Mitolojilerden veya gerçekten yaşanmış savaşlardan peksinlenerek kendi kurgusunu yaratıp hayata geçirmiştir. Oyunun amacı geçmişte yaşamış bir savaşçı veya önemli bir insanın Anılarını ileri teknoloji ile tekrardan canlandırıp bilgileri elde etmek bu anıları tabikide oynayan kişiler bizleriz kendine has bir yetenek ağacı üstün savaş sahneleri ile oyuncuları inanılmaz kendisine bağlayan bir oyun adında anlayacağımız üzere oyunun asıl konusu savaşları düpedüz değilde daha sinsice suikast yaparak gerçekleştirmek.

 

Oyunun şuanda tam olarak 8 adet sürümü var hepsi farklı farklı dönemlerin farklı farklı mitolojilerin ve farklı çağları işleyip sunmakta herkese tavsiye edebileceğim oynarken bütün can sıkıntınızı atabileceğinize kefil oluyorum.

Comments (1)
Add Comment
  • firuze

    Gözlerini gördüğüm an, aşık olmam bir dakika bile sürmedi, samimi ve cana yakın tavırlarımla size ulaşmak için gün saydığımı belirtmek isterim.